Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
agnieszka pawlak Jan spajder Grzegorz Odor (15979 niezalogowanych)
1 Post

(giovi2)
Wiking
limetka81 napisał:
polecam wszystkie książki Moniki Szwaji. super pisane.lekka literatura z humorem

Limetka masz ktoras z tych ksiazek w Norge?
Wlasnie dostrzeglam ze mieszkasz blissssssssssssssssko mnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
giovi2 napisał:
limetka81 napisał:
polecam wszystkie książki Moniki Szwaji. super pisane.lekka literatura z humorem

Limetka masz ktoras z tych ksiazek w Norge?
Wlasnie dostrzeglam ze mieszkasz blissssssssssssssssko mnie

mam wszystkie ale jeśli chcesz pożyczyć to musisz poczekać aż zdam prawko mam dużo książek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
To teraz bede ze zdwojona sila trzymala kciuki za Ciebie 13-go
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
przyda się bo już nie mogę się doczekać powrotu... nie wiedziałam że będę tak tęsknić za Norwegią...
a z jakiego giovi2 jesteś miasta? bądź okolic ma się rozumieć...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Horten,to rzut beretem od Ciebie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
zawsze jak jadę do Polski lub z niej wracam to jestem w Horten bo bus mnie dowozi do Moss a tam mam przeprawę promową do Horten to faktycznie bliziutko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
moja dyzurna ksiazka jest Hrabia Monte Christo.to wszystkiego po trochuodroznicza,kryminal,romans.swietne.tylko szkoda ze zrobili 3 nieudane filmowe adaptacje.czekam na jakas dobra.moze komus sie w koncu uda
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
jak byłam nastolatką to uwielbiałam małgorzatę musierowicz i jej jeżycjadę... do tego stopnia że ostatnio sobie fundnęłam całą serię i jak tylko mam stresa to uciekam do książek... nie ma to jak stare dobre czasy...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
ale te ostatnie ksiazki z serii sa gorsze.ale te stare suuuper.a ostatnio jak bylam w polsce to przeczytalam sobie prawie cala serie Ani z Zielonego Wzgorza.fajna taka ucieczka
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
nigdy nie pzeczytałam więcej niż samą Anię z zielonego wzgórza -może jeszcze kiedys sięgnę po te książki. co do musierowicz to mi się wszystkie bardzo podobają
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok